Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez korbobor » 22 paź 2011, 10:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez hanoka77 » 22 paź 2011, 12:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Luiza napisał(a):Twój facet stanął przed trudnym wyborem, czy koszulka jest bardziej czerwona czy bardziej biała. I w ostateczności zakwalifikował ja do białych.
:D normalnie zaplulam ekran :D
a to moja krotka historia :wink: kiedys kupilam sobie bluzke z delikatnego materialu,tu i owdzie byla koronka i wiadome bylo ze trzeba ja wyprac recznie,co tez uczynilam.zostawilam ja sobie w lazience na chwile a moj chlop wrzucil ja do pralki do odwirowania :D po wyjeciu z pralki juz nie nadawala sie do ubrania....
korbobor filmik swietny
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez Luiza » 22 paź 2011, 14:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja jestem do bólu rzeczową osobą. Nie każę się domyślać. Jak coś wyjaśniam to krótko i rzeczowo. A mój mężczyzna na siłę doszukuje się podtekstu, kierując się twierdzeniem, ze kobieta jak coś mówi to myśli odwrotnie. Przez to wszystkie proste polecenia wykonane są odwrotnie, lub nie wykonane wcale.
Twierdzenie, że facet jest podobny do psa, obraża psy. Psa da się czegoś nauczyć.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez bogini8 » 22 paź 2011, 14:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorotajab, pij duzoooo soku z zurawiny :*
a sa jakies podkategorie?:DLuiza napisał(a):Ale jeśli dochodzą podkategorie to już się gubi. Bo na przykład pierze ręczniki z ręcznikami,
ja piore jasne i ciemne i to na tyle, oddzielnie buty typu adidasy i np dywaniki lazienkowe.
jak wrzucam jasne to niepatrze czy to bluzka recznikczy posciel tylko piore razem:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez korbobor » 22 paź 2011, 14:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Luiza napisał(a):To mój jest dziwny. Bo nie rozumie krótkich zwięzłych komend.
A może masz po prostu jakiś inny "model" ;)
Żeby Ci za nudno nie było to masz wersję rozszerzoną, która wymaga większych umiejętności bądź innego podejścia aby prawidłowo działać :grin:
Mój to typowy facet dla którego dywan to tylko dywan ;)
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez Steinik » 22 paź 2011, 15:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mialam sporo recznikow,dostalam w prezencie powiedzmy ze slubnym caly karton..no i jak małżon wyjezdzal do uk.zapakowalam duze piekne reczniczki..no ale jak to chlop pral reczniki jasne kremowe z ciuchami paskudnymi roboczymi,od oleju smarow i innych paskudstw :evil: posiadal tez biale bokserki ktore pral oczywiscie z roboczymi ogrodniczkami....stwierdzil ze sie nie dopralo wiec zalal wybielaczem..... :evil: :evil: :evil: :evil:
niedawno sie przyznal ze dosc czesto kupowal bokserki...heheh nie mial z czym ich prac a ze spodniami farbowaly wiec wyrzucal...grrrr
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez Luiza » 22 paź 2011, 15:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):a sa jakies podkategorie?:D
ja piore jasne i ciemne i to na tyle, oddzielnie buty typu adidasy i np dywaniki lazienkowe.
jak wrzucam jasne to niepatrze czy to bluzka recznikczy posciel tylko piore razem:D
Ja tez piorę tak jak Ty.
Ręczniki to był taki tylko przykład, bo akurat ręczniki mi zniszczył. Kierował sie kategorią "ręczniki'' i uprał czarne z białymi bo to były "ręczniki". On ma dziwne zajawki i kategorie prania
Ale powiedzmy jasne, delikatne - to jeż za wiele, bo może ogarnąć albo jasne, albo delikatne. I wrzuci pościel na 90* z jedwabną bluzką, bo przecież było jasne.
Po 6 latach udało mi się go nauczyć żeby , jak już musi coś sobie uprać, nie wrzucał do tego moich bluzek. Już nie każe mu się uczyć, która jest do prania ręcznego, która bez wirowania, a którą można prać normalnie. Po prostu ma nie dotykać, bo zepsuje.
Technicznie też taki udany jest , ze jak zacznie coś reperować to zepsuje. Najpierw 2 lata nabiera rozpędu. Bo skoro ja powiedziałam "zrób teraz" to musi pokazać, że ma swoje zdanie i mówi zaraz i oczywiście zapomni. A potem ''no ale dlaczego krzyczysz".
Za wszystko bierze się siła, zamiast pomyśleć, że może coś da się otworzyć przy pomocy zaprojektowanego do teko klipsa, zamka, śrubki. Ostatnio połamałby okap nad kuchenką, przy próbie wymiany żarówki. nie wpadł na to, ze wystarczy nacisnąć przycisk i okap sam się otworzy. Siłował się śrubokrętem, podważał i wyłamywał kratkę. Dobrze że weszłam do kuchni. Ja wszystko w domu reperuje, bo jakby chłop to robił to już wszystko byłoby połamane i zepsute.
Nawet opiekacz do kanapek udało mu się zepsuć. I zamiast się przyznać to go przede mną schował :D . A ja tego samego dnia chciałam sobie kanapkę zrobić. Miał pecha.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 22 paź 2011, 19:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Luiza normalnie siedze i placze ze smiechu :D:D:D:D:D zwlaszcza ta czesc o opiekaczu:D az sie moj spytal z czego sie smieje to mu powiedzialam i tez sie prawie poplakal:DLuiza napisał(a):Za wszystko bierze się siła, zamiast pomyśleć, że może coś da się otworzyć przy pomocy zaprojektowanego do teko klipsa, zamka, śrubki. Ostatnio połamałby okap nad kuchenką, przy próbie wymiany żarówki. nie wpadł na to, ze wystarczy nacisnąć przycisk i okap sam się otworzy. Siłował się śrubokrętem, podważał i wyłamywał kratkę. Dobrze że weszłam do kuchni. Ja wszystko w domu reperuje, bo jakby chłop to robił to już wszystko byłoby połamane i zepsute.
Nawet opiekacz do kanapek udało mu się zepsuć. I zamiast się przyznać to go przede mną schował . A ja tego samego dnia chciałam sobie kanapkę zrobić. Miał pecha.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 22 paź 2011, 20:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A tak z innej beczki to dzis nasze autko mialo MOT i przeszlo uffff kamien z serca bo w zeszlym roku byly problemy ze zbyt wysoka emisja spalin, z reszta ten staruszek ma juz prawie 15 lat wiec liczylismy na to ze moze byc ciezko. Bylo tam kilka zastrzezen ale niegroznych typu ze w zarowkach od kierunkow ze starosci farba zeszla i sa biale zamiast pomaranczowe :) Zaliczylismy tez dzisiaj impreze urodzinowa mojej chrzesnicy, nawet udalo mi sie trafic z prezentem :D Goska juz ma half term, takze wszystkie punkty z grafiku zaliczone, moge rodzic :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Luiza » 22 paź 2011, 21:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Luiza normalnie siedze i placze ze smiechu :D:D:D:D:D zwlaszcza ta czesc o opiekaczu:D
No to powiem Ci jeszcze co w opiekaczu zepsuł, to się jeszcze bardziej uśmiejesz.
Złamał go na pół.
Ale to intelektualista to nie ma co od niego techniki wymagać :D
-
- Luiza
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 22 paź 2011, 21:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jak on tego dokonal?:D wlozyl 5 kromek w pionie?:DLuiza napisał(a):Złamał go na pół.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Luiza » 22 paź 2011, 22:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No jakoś 3 lata się nie złamała, a jego rekach się rozpadła bez przyczyny.
Niedawno złamał uchwyt na prysznic. Oczywiście tez mi nic nie powiedział i chciał skleić klejem UHU :shock: :lol:
Ja poszłam się myć i prysznic spadł mi na głowę.
Oczywiście to nie on złamał. Uchwyt sam odpadł :roll:
Wszystko się psuje jak on tylko przebywa w pomieszczeniu :lol:
Mam się z tym chłopem, ale jest najlepszy na świecie.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 23 paź 2011, 09:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A tak w ogole Luiza to wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, no i zeby Ci ten chlop tak nie psul :D No i zdrowka z okazji urodzin :roza: :koncert: :prezent: :jabol:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez dorotajab » 23 paź 2011, 19:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
pociechy z chlopa :D
tez sie ubawilam waszymi opowiesciami :) :lol:
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez milka2 » 23 paź 2011, 21:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
fajne te chłopy,i co my babki zrobiłybyśmy bez nich? :)
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputacja: 4
-