Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez ewelajan » 23 lis 2011, 18:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kiedy jest najlepszy moment na to zeby spala juz w swoim pokoju??wiem ze to moja wina ze ja przyzwyczailam ale jak byla mala to bylo wygodnie mi ja karmic i sie wysypialam ;) (zwazywszy ze tatus pracowal na nocna zmiane)
niemniej jednak wielkie dzieki za pomoc-jestescie wspaniale :roza: :roza: :roza: :roza:
-
- ewelajan
- Początkujący
- Reputacja: 2
Napisane przez bogini8 » 23 lis 2011, 18:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
tylko chyba czas karmienia dawno minal ;))moim zdaniem im mniejsze dziecko tym lepiej przwyczajac /odzwyczajac od pewnych rzeczy. W tym wypadku niewiem czy wstawieniemalej lozka do was to nie jest krok w tyl.Bo ten ,,najlepszy moment,, juz chyba dawno minal ;)ewelajan napisał(a):kiedy jest najlepszy moment na to zeby spala juz w swoim pokoju??wiem ze to moja wina ze ja przyzwyczailam ale jak byla mala to bylo wygodnie mi ja karmic i sie wysypialam
Ona nigdy od urodzenia nie spala w swoim lozeczku?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez ewelajan » 23 lis 2011, 19:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewelajan
- Początkujący
- Reputacja: 2
Napisane przez Steinik » 23 lis 2011, 19:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a jak juz o Torpedce mowa...jestem w szoku :shock: dzisiaj slyszalam jak moje dziecko mowi po angielsku :shock: :shock: :shock:
w domu ani slowa nie chce powiedziec,tylko jakies piosenki wierszyki...a w szkole normalnie rozmawiala...ehhh
zapisalam ja juz do primary...
im blizej swiat tym bardziej mi sie ich odechciewa...jedziemy do pl...ale jakos bardziej to meczace niz odpoczynek..niby sie ciesze ze rodzinke zobacze....
ogolnie jakos nie w nastroju jestem troszku sie porobiło..jak sie ogarne pewnie i napisze...
wiec jakby co jestem,czytam...tylko weny brak..pozdrowionka i trzymajcie sie cieplutko...
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez bogini8 » 23 lis 2011, 20:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
najgorzej jest z facetami...oni pewnych rzeczy nie moga pojac..ty alczysz ze swoim o spanie a ja walczylam z moim o smoka...ja chowalam a on malemu dawal(maly ma 19 mcy) az sie wkurzylami pocielam a reszte wyrzucilam i spokoj:D zawsze sie znajdzie jakies rozwiazanie ;)
powinnas poparadowac w seksowenej bieliznie i koszulce nocnej to moment corke do drugiego pokoju odesle;)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez xvioletx » 24 lis 2011, 12:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):powinnas poparadowac w seksowenej bieliznie i koszulce nocnej to moment corke do drugiego pokoju odesle;)
Tez o tym pomyślałam :)
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez Anastazja » 25 lis 2011, 18:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Steinik napisał(a):ogolnie jakos nie w nastroju jestem troszku sie porobiło..jak sie ogarne pewnie i napisze...
wiec jakby co jestem,czytam...tylko weny brak..pozdrowionka i trzymajcie sie cieplutko...
No to mozemy sobie rece podac,u mnie tez nieciekawie,ale powoli zaczyna sie prostowac,wiec nadzieja na poprawe jest.
Marza mi sie jakies wakacje,ale takie bez dzieci,zeby na maxa sie wyluzowac i zapomniec o codziennosci,tylko znajac zycie gdybym tak sobie wyjechala to nie bylo by dnia,zebym sie nie zamartwiala co tam u dzieciakow,tak zle i tak niedobrze :|
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez Steinik » 29 lis 2011, 18:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
u mnie jako tako....Torpedka rozmawia juz z kolezankami po ang...czasem wciska polskie slowa i odwrotnie..kiedy cos w domu mowi robi fajnego mixa,,,
ja miewam dalej migreny...raz gorzej raz lepiej...lekarz<pielegniarz wlasciwie>zapisal mi co codamol..fakt przestaje mnie bolec ale po tym spac niemoge...
ale ostatnio mialam tez napad bolu glowy,i nie mialam nic przeciwbolowego w domu..napisalam wiec do malza zeby kupil cos jak bedzie wracal z pracy,najlepiej musujace tabl...no i zakupil,zaraz jak przyszedl mi przygotowal,wypilam..po kilku minutach glowa przestala bolec..mysle wooow co to za tabsy....hmmmm
facet jak to facet na szybko do sklepu musujace wiec ok....a to byly tabletki musujace na kaca :shock: ale wiecie ze pomagaja na migrene?hih jak co polecam
Dodano: -- 3 gru 2011, o 18:09 --
czyzby wszystkie juz zabiegane w swiatecznej goraczce?
ewela jak tam malenstwo?a jak Goska jako starsza siostra??szczerze u siebie obawiam sie ze torpedka cholernie zazdrosna bedzie....
16 grudnia jedziemy do Polandii....wiec naslucham sie komentarzy,uwag i wogole ''dobrych rad''juz bym chciala zeby styczen byl....
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez WiolaS » 3 gru 2011, 22:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jakoby, że jestem od 3 dni w bham postanowiłam poszukać bratnie duszyczki na necie i oto znalazłam ten portal...Niestety nie jestem jeszcze matką, żoną i ..kochanką (fuj) :) ale odniosłam już wrażenie, że będę tutaj częściej zaglądała. Pozdrawiam :)
-
- WiolaS
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez ewela119 » 3 gru 2011, 22:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
WiolaS, witaj :) Rozgosc sie, mam nadzieje ze Ci sie spodoba nasza "paplanina" i wciagniesz sie ;)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez dorotajab » 5 gru 2011, 10:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
WiolaS napisał(a):kochanką (fuj)
bycie kochanka nie musi oznaczac nic negatywnego
ze niby kochanka to musi byc ta druga/nieformalna/nielegalna/zdradzajaca/
ponoc:
"prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni , i dziwką w sypialni"
ze niby wtedy jest 100% sukcesu...chociaz ja tam w ten sukces kobiety ta cale zycie watpie... z facetami to nigdy nic nie wiadomo :D
tak wiec bycie kochanka jest pochodna od dwojga kochankow...jak romeo i julia jak tristian i izolda...i mimo ze ta ich milosc tez byla raczej zakazana to jest tam mowa o milosci kochankow ...i uczucia trzecich osob nie sa w nia zamieszane
no chyba ze mowa tu o katolickiej wstrzemiezliwosci i milosci przed slubem nie wolno uprawiac
tak czy siak witaj WiolaS, :D :D :D
ja jak zwykle w poniedzialek mam nastrój filozoficzny...sorry ale tak sobie radze z poniedzialkowa frustracja :lol: :lol: :lol:
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez Steinik » 5 gru 2011, 13:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
przyznaje tu oficjalnie: jestem żona matka i kochanka :D
i niewykreslilabym niczego :lol:
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez xvioletx » 5 gru 2011, 18:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorotajab napisał(a):
ponoc:
"prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni , i dziwką w sypialni"
ze niby wtedy jest 100% sukcesu...
A wariacje roli i miejsca są dozwolone?
Kobietki pomóżcie prosze. Mam gotowa paczkę do wysłania ale na stronie la wyczytalam ze nie można płynów. Mam w paczce zestaw kosmetyków. Czy są aż tak restrykcyjni? Czy można to slac? A może macie jakieś inne firmy do polecenia na privie?
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez ewela119 » 5 gru 2011, 21:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 5 gru 2011, 22:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
nam otwierali na granicy i skonfiskowali cos...;)))ewela119 napisał(a):ale przeciez nikt Ci tej paczki otwieral nie bedzie
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-